За нас

СУПЕРМАРКЕТИ ЛЕКСИ навършиха 16 години и въпреки голямата конкуренция се наложиха като едни от най-търсените магазини в Пловдив. Огромното разнообразие от хранителни продукти, напитки и стоки за бита удовлетворява максимално нуждите на хората.

Разположението на магазините е избрано с идеята те да бъдат в максимална услуга на потребителите, а удобното им местоположение позволява и на жителите на околните селища безпроблемно да пазаруват именно от тях.

Голямото предимство обаче си остава многообразието от стоки и безупречното им качество. Най-доброто от българските производители на месни продукти ще намерите в изобилие по красиво подредените щандове. Имате избор от най-обикновените колбаси до супер подбрани меса, филета и деликатеси. Същото се отнася и за сирената – от най-добрите саламурени до специфичните деликатесни вкусове от Европа.

Супермаркети ЛЕКСИ разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна. Това позволява реномираните магазини да предлагат всеки ден прясно месо, риба, вкусни хлебчета, както и разнообразни торти, пасти и сладкиши правени на място. Като се прибави и огромното изобилие от всички видове пакетирани и вакумирани продукти, препарати, детски играчки и облекла, стоки за бита и козметика, не е чудно, че супермаркетите са хит в града.

Клиентите се радват на традиционни промоции и отстъпки и могат да ползват ваучери за храна. Може да заплащат своите покупки с дебитни и кредитни карти.

На разположение са банкомати.

Паркингите пред Супермаркета на бул. Пещерско шосе № 78 и подземния под Супермаркета на бул.Марица № 19 са безплатни.

 

 


Tелефони:
032 398 001       бул. Марица 19
032 397 450/ вътр.20 ул. К.Райчо 56
032 397 480/81 бул.Пещерско шосе 78
032 399 934         ул.  Царевец 14

FAX
+ 359 32 398 000
Адрес за кореспонденция
4000 Пловдив, ул.Богомил 58
e-mail: office@leksi.eu